Email ons

info@golonya.nl

Golonya

Golonya cosmetics

Golonya begon zijn activiteiten in 2017 en is geproduceerd in Çorum, Turkije. Turkse Cologne is een soort parfum, het is een beroemd product van Turkije, het land van herkomst, Golonya wordt gebruikt als cologne, parfum of hand desinfecterend middel.

Eau de cologne is Frans voor “Keuls water”. Het is een geurige vloeistof die wordt gebruikt om lekker te ruiken.

Golonya is welbekend bij veel verschillende handelingen. De eau de cologne wordt gebruikt als verfrissing over het hele lichaam wanneer het warm is, als finish van o.a. hamam-behandelingen, als reiniging van de handen of als aftershave.

In Nederland werd “parfum” in die tijd nauwelijks gebruikt, maar wegens het medicinale karakter van eau de cologne werd dit wel gebruikt bij flauwvallen, hoofdpijn en de behandeling van kleine wondjes. Het hoge alcohol percentage (80% Ethyl Alcohol) maakt dit product tevens zeer geschikt als desinfectiemiddel.

Golonya is voor zowel mannen als vrouwen te gebruiken.

Waarom Golonya

Golonya wordt bereidt zonder menselijke aanraking. Het wordt volledig geproduceerd met natuurlijke producten. Alle gebruikte grondstoffen zijn van hoogwaardige grondstoffen en natuurlijke bloemen- en kruidenextracten. Elk product wordt geproduceerd onder controle van onze chemici en wordt aan onze klanten gepresenteerd na het doorstaan van de kwaliteitstesten in onze laboratoria. Dit maakt ons product 100% veilig en vertrouwd.

Het bedrijf heeft het verschil gemaakt in het ontwikkelen van verschillende geuren, o.a. Aqua, Mandarine, Fig, Turkish Coffee en Spice i.p.v. de traditionele Citroen en Lavendel die iedereen wel kent. Door gebruik te maken van nieuwe trends en het introduceren van nieuwe concepten won Golonya de nummer 1 Eau de Cologne uit Turkije.

Onze missie

Het belangrijkste voor ons is om aan de behoeften en verwachtingen van onze klanten te voldoen. Klanttevredenheid is voor ons een belangrijke taak. Terwijl we vooruitgaan, is het ook aan ons om bij te dragen aan de ontwikkeling en het welzijn van de samenleving waarin we ons bevinden. Doordat ons product uit 80% Ethyl Alcohol bestaat is dit product tevens geschikt als desinfectiemiddel wat op dit stadium in ons samenleven gelijk een steentje bijdraagt als we het hebben over hygiëne, veiligheid en welzijn.

Onze waarden

  • ZKlantvriendelijk
  • ZBetrouwbaar
  • ZErvaring
  • ZInnovatie
  • ZDuurzaamheid
  • ZEerlijk