Email ons

info@golonya.nl

Leverings- & Retourbeleid VAN GOLONYA.NL – VERSIE 1.0

Voor het laatst aangepast op 15 juni 2021

Belangrijk!

Golonya NL probeert net als iedereen in de wereld zo veel mogelijk verspreiding te voorkomen. Al onze artikelen worden zorgvuldig verpakt en opgestuurd. Al onze artikelen dragen bij aan bescherming en helpt ons bij ons gedrag. “Helaas kunnen wij en de artikelen nooit voorkomen dat het virus niet wordt overgedragen.” Vind u het artikel wat u zoekt niet op onze website? Neem dan gerust contact op.

Levering

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 12:00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en kan het afhangen van onze partner Post NL. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte

Alle zendingen versturen wij verzekerd via Post NL met een Track & Trace code. Zo kunnen wij garanderen dat uw pakket nooit kwijt zal raken.

We streven ernaar een zo groot en breed mogelijk assortiment op voorraad te houden om bestelde artikelen zo spoedig mogelijk uit te leveren. In de meeste gevallen bedraagt de levertijd 1 werkdag. In sommige gevallen kan de levering langer duren in verband met de afhankelijkheid van de bezorgdiensten. Als een artikel niet leverbaar is krijgt u hier binnen een dag bericht van.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:
€ 5,95 voor bestellingen onder de € 50,-
Gratis voor bestellingen vanaf € 50,-

Retourneren

Binnen 24 uur na ontvangst van uw bestelling mag u deze of een deel hiervan zonder opgaaf van reden retourneren, de zogenoemde afkoelingsregeling. Nadat wij het product hebben ontvangen, ontvangt u het volledige aankoopbedrag binnen tien werkdagen terug op de door u aangegeven bankrekening. Uw bestelling kan alleen geretourneerd worden indien de producten compleet, ongeschonden en ongebruikt zijn. Hierbij zijn de retourkosten voor rekening van de klant. Indien u uw producten wilt retourneren, kunt u dit opsturen naar het factuuradres. 

Let wel op dat u de factuur die u via de mail heeft ontvangt bij het pakket voegt. Anders kunnen wij niet weten van wie het pakket afkomstig is en kunnen we niet uw geld terugstorten.

Verkeerd Product

Wij verzoeken u de bestelling na ontvangst te controleren. Als uw bestelling niet compleet is, neem dan contact met ons op. Golonya NL draagt zorg voor kosteloze nalevering van de ontbrekende artikelen. Neem verkeerd geleverde artikelen niet in gebruik! Alleen ongebruikte en ongeschonden producten komen voor kosteloze vervanging in aanmerking. Indien het product dat u heeft ontvangen zichtbaar afwijkt van hetgeen u besteld heeft, dan kunt u het aan ons retourneren.